در حال فراخوانی آگهی های بیشتر ...
نیاز میهن با تعرفه های استثنایی بهترین مکان برای تبلیغات و معرفی کسب و کار شماست برای اطلاعات بیشتر حتما از لینک تعرفه آگهی ها دیدن کنید.

نیاز میهن

خدمات ویزا

خدمات ویزا

آگهی متنی
  • سرگرمی و فراغت تور و چارتر
  • قیمت کل : توافقی
  • نوع : فروشی
  •  email
  • email
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
  • آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
  •    تهران تهران
  • 6797 بازدید
  • خیابان بهشتی - بین سرافراز و قائم مقام -پ 382- طبقه اول 09302036465
خدمات ویزا:

ویزای کانادا

کانادا به عنوان دومین کشور بزرگ جهان شناخته شده که سالیانه افراد با اهداف متفاوت وارد این کشور میشوند.

نقشه کانادا

اگر شما نیز در زمره ی این افراد می باشید در وهله ی اول ملزوم به مشخص کردن موضع خود برای اخذ ویزای کانادا میباشید.

از انواع ویزاهایی که برای مهاجران صادر میشوند:

ویزای توریستی
ویزای شغلی
ویزای سرمایه گذاری
ویزای تحصیلی را میتوان نام برد.

متداول ترین نوع ویزایی که به طور معمول برای صدور ویزای کانادا تقاضا میشود نوع توریستی اش میباشد که در زیر به شرح آن خواهیم پرداخت.
(نمونه ای از ویزای پنج ساله کانادا)

ویزای کانادا
ویزای کانادا اعتباری 10 ساله دارد ولی با توجه به اعتبار 5 ساله ی گذرنامه های ایرانی این ویزا با توجه به اعتبار پاسپورتتان صادر میگردد ، بدین معنی که اگر گذرنامه ی شما تنها 2 سال اعتبار داشته باشد ویزای کانادا نیز برای شما 2 ساله صادر می گردد.
پس با توجه به اعتبار 5 ساله ی پاسپورت ایران می گوییم ، ویزای کانادا اعتبار ۵ ساله دارد و به شما فرصت اقامت شش ماهه را در هر بار ورود میدهد.با توجه به شرایط خاص و مورد نیاز هر فرد این ویزا را میتوان در انواع

سینگل
مولتی
سوپر ویزا

اخذ نمود.در حالت سینگل تنها یک بار حق ورود به کشور کانادا را دارید که میتواند از یک روز تا شش ماه به طول بیانجامد.
در نوع مولتی شما مجاز به ورود به خاک این سرزمین بیش از یک بار هستید اما نکته حائز اهمیت این است که هر ورود نباید بیش از شش ماه به طول بیانجامد.
در ویزای نوع سوپر مدت اقامتتان از شش ماه به دو سال تغییر خواهد کرد .
اما دانستن این اطلاعات برای اخذ ویزای کانادا مکفی نیست.
برای اخذ ویزای تضمینی کانادا شما نیاز به مشاورین و کارشناسان مجرب در این زمینه دارید چراکه مسیر اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان مسیر تقریبا ناهمواریست و شما نیازمند متخصصانی هستید که به شما مشاوره دقیق و کاملی ارائه دهند و با همراهیتان مسیر پیش رو را برایتان هموارتر و سریع تر نمایند.



اخذ ویزای کانادا

حال اگر قصد سفر به کانادا را دارید چه به جهت توریستی یا دیدار اقوام و آشنایان، تحصیل یا تحقیق و غیره، فرقی نمی کند، کاری که باید انجام دهید یکسان است. جمع آوری یکسری مدارک ، ترجمه آنها و ارائه آن به ما هست. ما مدارک را با دقت بررسی کرده و اگر احتیاج به مدارک بیشتر بود شما را در جریان قرار می دهیم. فرم های لازمه را تکمیل کرده و وجوه لازم را پرداخت می نماییم، پس از این مراحل نامه انگشت نگاری دریافت می گردد و به شما تحویل می دهیم. شما یک ماه فرصت دارید که برای انگشت نگاری به کشورهای که دفاترVFS بیومتریک دارند، مانند ترکیه، امارات، ارمنستان تا کشورهای دیگر مراجعه نمایید.

کانادا در حال حاضر احتیاج به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری را در هر روز و هر زمان که در این یکماه فرصت دارید می توانید انجام دهید. توجه نمایید که ویزای کانادا مصاحبه ندارد.

پس از طی این مراحل بررسی پرونده شما توسط افسران صورت می گیرد، که ممکن است در این زمان هم احتیاج به مدارک بیشتر باشد که درصورت درخواست ما به شما اعلام می کنیم، و باید منتظر جواب آن قرار بگیریم که ممکن است از یک روز تا چند ماه به طول بیانجامد. در صورت منفی بودن جواب، نامه رد ویزا که دلایل آن ذکر شده به شما تحویل داده می شود.

در صورت مثبت بودن جواب، گذرنامه از شما دریافت شده و جهت الصاق ویزا به سفارت کانادا ارسال می شود. مرحله فرستادن گذرنامه به سفارت و برگشت آن "پیکاپ" گفته می شود.



مدارک مورد نیاز

1.کپی از تمام گذرنامه های جدید و قدیم (صفحه ی اول + صفحات مهر و ویزا خورده)

2.ترجمه رسمی شناسنامه( مهر دادگستری و مهر امورخارجه)

3.ترجمه رسمی مدارک شغلی ( نامه اشتغال به کار، بیمه ، مالیات، آخرین فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کار و مدارک مربوط به نوع کار متقاضی)

4. مدارک بانکی و مالی بصورت لاتین(تمکن مالی ، گردش سه ماه یا شش ماه)

5.ترجمه اسناد ملکی

6.عکس پرسنلی ( پشت زمینه سفید، بدون روتوش، 3.5*4.5)

7.در صورت تاهل ترجمه سند ازدواج

8.سفرهای خارجی و داشتن ویزای شینگن در سه سال اخیر


ویزای شینگن

ویزای شینگن سندیست که با صدور آن به وسیله ی مقامات مربوطه برای اشخاصی که علاقمند به سفر و یا بازدید از کشورهای عضو شینگن هستند ؛ این امکان را ایجاد میکند.

ویزای شینگن
محدوده ی شینگن متشکل از 26 کشورست که طبق قراردادی توافق کرده اند تا ساکنینشان در دیگر کشورهای عضو شینگن همچون کشوری آزاد تردد داشته باشند.
22 کشور از این مجموعه ی 26 عددی عضو اتحادیه اروپا و 4 کشور دیگر آن عضو انجمن تجارت آزاد اروپا یا همان (EFTA) هستند.

نقشه شینگن
محدوده شینگن اکثر مناطق این قاره سبز را در بر میگیرد به جز انگلستان ، رومانی ، بلغارستان ، کروواسی ، قبرس و ایرلند که امید است به زودی به این مجموعه ملحق شوند. در این میان کشورهایی از جمله : نروژ ، ایسلند ، سوئیس و لیختنشتاین هستند که با وجود اینکه عضو اتحادیه اروپا نیستند ولی جزئی از کشورهای شینگن محسوب میشوند و سیاست تردد آزاد را محترم می شمارند.

انحادیه اروپا VIS(ویزا اینفورمیشن سیستم) یکی از عظیم ترین بانکهای اطلاعاتی جهان است که از سال2007 شروع به فعالیت خودکرده است؛که از طریق آن میتوان به اطلاعات تمامی متقاضیان ویزای شینگن از هر کشوری دستیابی پیداکرد.
در پاسخ به این سوال که چه کسانی برای تردد در کشورهای عضو شینگن، به ویزای شینگن نیاز دارند باید گفت که، تمامی کشورهایی که عضو شینگن نیستند نیاز به اخذ ویزای شینگن دارند. البته برخی کشورها از این قانون مستثنی بوده و با وجود اینکه عضو کشورهای این حوزه نیستند نیازی به اخذ ویزا برای تردد در محدوده شینگن را ندارند.
با اخذ ویزای شینگن سفری به یادماندنی و مطمئن به کشورهای شینگن داشته باشید.


ویزای عادی شینگن یا همان USV:

با توجه به چگونگی و هدف مسافرت، اقسام متفاوتی از ویزای شینگن وجود دارد. با اخذ این ویزا می توانید جهت ترانزیت و یا اقامت در کشورهای عضو شینگن در بازه زمانی مشخص از آن بهره ببرید.
با توجه به این موضوع ویزای عادی خود به سه دسته B,A و C تقسیم می شود.

ویزای شینگن نوع A :

این نوع ویزا به دارنده ی آن اجازه می دهد تا در محدوده فرودگاهی وارد شده و جهت تغییر پروازش به مقصد مشخص دیگری اقدام نماید.

ویزای شینگن نوع B :

ویزای نوع B به شما این اجازه را می دهد تا برای مدت زمان نهایتاً 5 روز در کشورهای عضو شینگن تردد داشته باشید. در صورتی که کشور مقصد عضو کشورهای شینگن نباشد. این ویزا تنها به منظور ترانزیت صادر میگردد؛ نه برای اهداف تجاری ، گردشگری و یا حتی دید و بازدید.

ویزای شینگن نوع C :

این نوع ویزا برای بازه زمانی کوتاهیست که نهایتا به 90 روز می رسد و به دارنده اش این اجازه را می دهد تا با توجه به اعتبار ویزا و هدف سفرشان به کشورهای شینگن تردد نمایند؛ که خود به سه دسته تقسیم می شود:
یکبار ورود ، دوبار ورود و چندبار ورود
ویزای یکبار ورود:
که به دارنده آن اجازه ورود به محدوده شینگن را تنها و تنها برای یکبار می دهد.
ویزای دوبار ورود:
دارنده ی این ویزا اجازه دارد تا دوبار وارد حوزه ی شینگن شود ، بدین معنا که می تواند وارد شود، خارج شود و مجدد وارد شود که پس از آن ویزا منقضی می گردد.
ویزای چندبار ورود :
که دارنده اش را برای ورود و خروج های متعدد مجاز می کند ، البته برای بازه زمانی 90 روزه در نصف سال که از لحظه ورودش به محدوده شینگن محاسبه می شود.

کشورهایی که مسافر پس از اخذ ویزا می تواند به آنها وارد شود شامل: اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، لهستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لیتوانی ، لتونی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، مجارستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد و سوئیس می شود.

ویزای معتبر منطقه خاص (تعیین شده):

این نوع از ویزا به شما اجازه ی سفر تنها به کشور صادر کننده ی ویزای شینگن را می دهد یا در برخی موارد بعضی از کشورهای دیگر شینگن که در ویزای مربوطه لحاظ شده. به غیر از کشورهای لحاظ شده در این ویزا ، الباقی کشورهای شینگن اجازه ورود به مسافر نمی دهند.

ویزای شهروندی (ملی):

ویزای شهروندی برای موارد خاصی چون کسانی که قصد تحصیل ، کار و یا اقامت دائم در یکی از کشورهای عضو شینگن را دارند ، صادر می شود.این ویزا می تواند به صورت یکبار ورود نیز برای کسانی که قصد اقامت و یا کاری مشخص را برای مدتی معلوم دارند و پس از آن قصد بازگشت به کشورشان را دارند صادر شود .



ویزای شینگن خود را به مشاورین و متخصصین حرفه ای بسپارید.افرادی که به دنبال دریافت ویزای شینگن فوری میباشند نیز با فراغ بال این مهم را به افراد مجرب در این زمینه بسپارند تا با کمترین دغدغه و اتلاف وقت ویزای شینگن خود را در دست بگیرند.



ویزای امارات

نقشه دبی

ویزای امارات را به دو صورت میتوان اخذ نمود:

عادی: طی ۷ الی ۱۰ روز
اضطراری یا فوری : طی ۳ روز

به دلیل عدم دخالت سفارت برای اخذ ویزای امارات نیازی به مصاحبه حضوری نیست.
ویزای امارات در اعتبار های ۱۴ روزه،یک ماهه و سه ماهه صادر میشود که در زیر به انواع آن میپردازیم:

ویزای ۱۴ روزه به دو صورت توریستی و سرویس میباشد و حداکثر ۱۴ روز اعتباراقامت دارد که نوع توریستی آن قابل تمدید تا۳۰ روز هم میباشد.



ویزای کوتاه مدت دبی

ویزای یک ماهه دو نوع سینگل و مالتیپل دارد که ۳۰ روز اعتبار اقامت دارند.



ویزای یک ماهه مولتی

ویزای سه ماهه نیز در دو نوع سینگل و مالتیپل قابل اخذ است و اعتباراقامت۹۰ روزه دارند.

ویزای سه ماهه مولتی

لازم به ذکر است که در ویزاهای نوع مالتیپل در طی مدت اعتبار ویزای مربوطه هرچند بار که بخواهید میتوانید به این کشور وارد شوید

ولیکن هر اقامت یک ماهه و سه ماهه نمی بایست بیش از ۳۰ و ۹۰ روز متوالی ادامه یابد.


ویزای جمهوری آذربایجان

ویزای جمهوری آذربایجان :

کشور آذربایجان و به ویژه شهر باکو از جمله مقصدهای مورد علاقه شهروندان ایرانی برای گذران تعطیلات است و طبق قانون نیاز به روادید یا همان ویزای جمهوری آذربایجان دارد؛ کلیه گردشگران ملزم به دریافت ویزا برای ورود به خاک این کشور می باشند.

ویزای آذربایجان

ایرانی ها برای ورود به خاک آذربایجان همیشه نیاز به اخذ روادید داشته اند که البته این کشور همیشه برای ایرانیانی که خواستار ورود به خاکش بودند ویزا صادر کرده و هیچگونه ریجکتی برای شهروندان ایرانی نداشته.

انواع ویزای توریستی :

ویزای عادی (لِیبلی)

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار، یک قطعه عکس رنگی 4*3

ویزای الکترونیکی باکو

ویزای الکترونیکی

مدارک : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

ویزای فوری (لِیبلی)

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار، یک قطعه عکس رنگی 4*3



ویزای عمان

ویزای عمان

کشور عمان دومین کشور وسیع پس از عربستان سعودیست، کشوری در جنوب دریای عمان که مرزهای شرق و جنوب شرقی اش به دریای عرب، شمال غربی اش به کشور امارات متحده عربی (دبی) و جنوب غربی اش به یمن می رسد.

مسقط پایتخت این کشور پادشاهیست که یکی از لذیذترین سوغاتی ها از این شهر به نام حلوای عمانی یا همان مسقطی معروف است.

کشور عمان هم، چون دیگر کشورهای عربی درآمد اصلی اش از صنعت نفتش می باشد؛ حال آنکه در کنار آن منابعی چون کشاورزی و ماهیگیری نیز از دیگر گزینه های درآمد زایی برای این کشور به حساب می آید ولی گزینه ی دیگری نیز وجود دارد که صنعت توریسم آن کشور محسوب می گردد. یکی از جاذبه های توریستی این کشور شهر صلاله، زادگاه پادشاه فعلی عمان سلطان قابوس می باشد با آب و هوایی شبیه به شمال کشور ایران محل تفریح توریستهای زیادی می باشد.



برای سفر به کشور پادشاهی عمان، یکی از زیباترین کشورهای حوزه خلیج فارس، باید ویزای عمان اخذ گردد؛ به اتباع 66 کشور دنیا ویزای رایگان در بدو ورود کشور عمان تعلق می گیرد؛ حال آنکه شهروندان ایرانی برای ورود به کشور عمان باید از چند روز قبل از طریق آژانسهای مسافرتی اقدام نمایند.

ویزای عمان

ویزای عمان به صورت ویزای توریستی 10 و 30 روزه صادر می گردد. ویزای تک عمان در قالب ویزای توریستی 10 روزه صادر می گردد. ویزای عمان احتیاج به مصاحبه و انگشت نگاری ندارد و برای اخذ ویزای عمان باید گذرنامه ای با حداقل 9 ماه اعتبار داشته باشید.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای کشور عمان:

اسکن صفحه اول گذرنامه مسافر با حداقل 6 ماه اعتبار گذرنامه از زمان ورود
اسکن صفحه اول شناسنامه
اسکن عکس رنگی 4*3
اعتبار ورود ویزای عادی و ویزای فوری عمان، 6 ماه از زمان صدور می باشد.
ضمانت نامه بازگشت مسافر الزامی می باشد


ویزای قطر

این امیرنشین درمنطقه خاور میانه و در جنوب خلیج فارس واقع شده است، پایتخت قطر، دوحه و واحد پول این کشور ریال می باشد. زبان رسمی قطر عربی و زبان دوم رایج این کشور انگلیسی می باشد.

قطر دارای منابع گازی فراوانیست که این کشور را جزء ثروتمندترین کشورهای جهان قرار داده. جاذبه های توریستی این کشور تور صحرا (سافاری)، تور کشتی، ورزشهای آبی، بازارهای سنتی، جزیره مروارید و دیدنی های دیگریست که به زودی به آن خواهیم پرداخت.

این کشور میزبان جام جهانی فوتبال در سال 2022 می باشد. از همین رو ساخت هتل های متعدد و لوکسی در برنامه ساخت قرار دارد. شنیده ها حاکی از آنست که با توجه به گرمای هوا در قطر در زمان برگزاری بازی های جام جهانی، این کشور قصد دارد توربین های بزرگ بادی در اطراف شهر نصب نماید تا دمای هوا را به صورت محسوسی با کمک این توربین ها پایین آورد.

ایرانیان برای ورود به خاک کشور قطر نیاز به اخذ ویزای قطر دارند. روادید کشور قطر با اعتبار 29 روز صادر می گردد و مدت زمان لازم جهت صدورش هفت روز کاری می باشد.

جهت صدور ویزای قطر، رزرو سه روز هتل کافی می باشد.

ویزای قطر

مدارک لازم برای ویزای قطر



کپی پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه
رزرو قطعی هتل و پرواز

  ثبت آگهی رایگان